torsdag 25 september 2008

Jobb!!!


Det ble ingen apple, selv om det er driit kult merke så betaler de også drit dårlig... (men det er jo tross alt svenske lønner her). I hvertfall så landet jeg på et Norsk firme med navn SectorAlarm og jeg har startet der som sikkerhetskonsulant som er kjeempe morsomt ;) og kjempe lærerikt.
Dagens tips om Stockholm:
Hvis man skal på andre siden av byen er det greit å ta hoved veien (E4 E20) og ikke høre på GPS'en som foreslår gjennom byen!! og dette spesielt når klokken er 8 på morgenen og det er rush!!!

torsdag 4 september 2008

Apple

Da har jeg muligheten på en jobb som kundeservice og support type på Apple. Det virket helt greit, men er vel ikke akkurat flying high av den grunn, men det er hvertfall en fulltidsjobb!




Dagens Tips om Stockholm:


Man må prøve en "Fika". På en fika setter man seg ned og slapper av med en kaffe eller te. Det finnes to grader av fika. Man har fika og man har FIKA. På et skikkelig fika må man nemlig ha noe godt å spise til (som kake, kanelbolle etc). Og det skal nytes, lenge!

tisdag 2 september 2008

Jobb!!

Yes! fått min første jobb i dag :D

Tok en kaffe med en hyggelig dame som jobbet som freelance grupptreningsinstruktør. Hun hooka meg opp på 3 treningssentere som jeg kunne begynne å jobbe på! så nå får jeg snart en mail med masse tider jeg kan få, også håper jeg på at pengene starter å rulle inn snart ;)

Dagens tip om Stockholm:
Det er det samme her som i Norge. Man må nesten kjenne noen for å få jobb... Det blir i hvertfall MYE enklere!

måndag 1 september 2008

LFstockholm - Live Fra Stockholm

Jeg er en ung mann som har flyttet fra Lille Drammen til store Stockholm, og i denne bloggen kommer jeg til å fortelle hvordan det går for seg! :D