torsdag 30 april 2009

Fett nettspill!


http://the-royster.mybrute.com/cellule

Fett spill. Man sloss og greier og det tar 10 sek å lage! Test det ;)

BloggBlogg


Jeg gjorde et forsøk på å skape et salgsforum, en platform for å utveksle ideer. Dette uten serlig hell. fikk vel faktisk ingen respons...

Så blankt ark, ny side!
Jeg tenkte jeg skulle starte å sette meg inn i fond markedet, og litt på det svenske boligmarkedet også :)

tisdag 28 april 2009

Musikk tips

AOL.com - klikk på Music

De har en ganske bra musikk tjeneste og et par ganske bra radio stasjoner! Anbefales!!

PS: om det finnes noen med en spotify invite på lur får du gjerne kontakte meg :)

måndag 27 april 2009

Oppskrift til Knut!

Dette er da en av de beste matrettene jeg kan lage. Jeg fikk denne oppskriften fra en tidligere spinning kunde i Drammen (Hans Oskar).

Dette er da pastasaus m. reker.

Man trenger:
4-6 fedd hvitløk
1-2 røde chilli
2 bokser hakkede tomater
2 bokser store reker/kreps
3/4 flaske tørr hvitvin
0,3 l kremfløte

Fremgangsmåte:
Del hvitløkene i lengderetningen og skær opp i tynne skiver. Del chillien og ta ut frøene. Finhakk både hvitløk og chilli. Begge svitsjes i litt olje i stekepanne (eller en vid kaserolle) til det er mykt. Tilsett 3/4 hvitvin (resten går til kokken ;) og kraften fra rekene. Dette skal kokes leeenge. Det skal bli tyktflytende og det skal komme store tykke bobler, gjerne samme konsistens som ketchup. Tilsett kremfløte og kok det ned til en kremaktig konsistens.
Tilsett reker rett før servering!

Serveres med pasta!

Helt avskylig!

Noen ganger kan verden være et utrolig urettferdig sted. Og det er bare noe man må leve med. Jeg er heldigvis en av de få som faktisk har et veldig bra liv og er tilfreds med tilværelsen. Men det finnes så utrolig mange der ute som har det så utrolig mye verre enn hva kanskje du og jeg har. Min mamma ringte meg her i går på lunsjen og fortalte en helt sykt, bisarr og fryktelig nyhet.

Søsteren til en av min lillebrors venner bestemte seg etter skolen 21 april å gå hjem for å henge seg i garasjen. Tenk hvilken skoledag denne stakkars lille jenta har hatt? Tenk hvor forferdelig onde denne jente gjengen som har mobbet henne har vært, tenk hvor fryktelig det er for denne lillebroren på 10 år. Familien som er etterlatt. Jeg håper virkelig at alle i denne ustpekulerte, syke jentegjengen ved svensedammen skole aldri får gleden av å være en av oss som faktisk har en bra liv og jeg håper aldri de kan slå seg til ro med tilværelsen. Og jeg håper alltid de vil ha denne unge jenta i bakhodet, for det synes jeg faen de fortjener!

Men det er også en autoritær makt som skulle ha tredd inn for lenge siden. Nemlig skolevesenet. At det er mulig at noe slik har gått så langt som det har er helt utrolig. Utfattelig dårlig.

Dagens Tips:
Jeg vil gjerne at de som føler seg truffet av denne jenta kan gi et par tanker. Og kanskje støtte de som ikke har det så bra sosialt eller generelt. Det kommer du til å vinne tusen ganger tilbake på i det lange løp :)

fredag 17 april 2009

Super selgeren!


Jeg jobber som selger og jeg tror følgende:
ALLE gode selgere han følgene egenskaper: Personlig og overbevisende.

Eller hva tror dere?

Jeg tenker man klarer aldri å si nei til noen som man kjenner at man connecter med, eller? Og når man har en fot inne hos noen og igjen virker overbevisende da har man jo noen lett på kroken!
Og om man smører en feit behovsanalyse oppå der er man jo uslåelig? :)

torsdag 16 april 2009

PERFEKT!

Jeg vil ha en pc snart. Og om pc salget faller i hele verden burde det vel snart komme noen bad ass kampanjer?

onsdag 15 april 2009

Hmm. Så dvs.at man slipper å slå opp?

Så om jeg har forstått det rett utifra denne artikkelen så kan man bare fortsette å være litt drittsekk så etter noen år er hun poff, borte??

Haha, neida det er sikkert ikke noe bra :)

Btw: skal jeg skrive et lite referat fra Fosen, men det skjer mye om dagen! Det kommer, det kommer? :)

fredag 10 april 2009

Bjugn i mitt hjerte

Jeg kom til Bjugn i går kveld. Fikk desverre ikke skrevet noe på Berkåk da det ikke var noen internett tilgang........
Wikipedia - kilden til all kunskap sier følgende om det kjære lille tettstedet Bjugn:

- Bjugn er en kommune i Sør-Trøndelag. Den grenser i nord til Åfjord, i øst til Rissa og i vest til Ørland.
- Allround-NM på skøyter 2008 avholdes 15. og 16. desember 2007 i den nybygde Fosenhallen i Bjugn.
- Bjugn-saken
- Valsneset vindmøllepark

Så ut i fra dette vet jeg at jeg befinner meg i en skøyte glad bygd i Sør- Trøndelag hvor jeg er utsatt for skesuelt overgrep. Men til tross for det er bygda svært miljø bevisste og planlegger en liten vindmøllepark.


Hvordan har jeg opplevd Bjugn?
Helt siden jeg kjørte av på kaia (ja det finnes ingen vei ut hit) har jeg fått intrykket at denne halvøya har ekstremt kul natur med sine høye snødekte fjell. Sine små innsjøer og det finnes faktisk et lite sentrum.


I morgen skal jeg se nærmere på den heftige naturen da jeg skal ut å ri opp på en av de høyeste fjellene i området.


Dagens Tips om Nordmenn:

Til alle mine svenske lesere selvsagt.

Om du kommer over en nordmann så ikke glem å aldri rakk ned på dens brødskiver. Vi spiser brød til frokost, lunsj og kveldsmat. Vi spiser faktisk middag, men da er brødet bare en tilbehør. Hehe, du leser riktig. Om man har flaks i Norge spiser man altså brød til alle måltider ;)


Ha en fortsatt strålende påske alle sammen!

tisdag 7 april 2009

Ankomst Norge!

Landet i et kaldt og hvitt land klokken 10 i dag tidlig. Landet heter Norge og byen er Oslo. Klarte akkurat og misse toget så måtte vente en liten halvtime før toget kom.


I Oslo snakket jeg med en som het Adil, gründer for en side som heter rubrikk. Han hadde masse interessante synspunkter på stillingsannonse markedet i Norge fremover :)


Ble møtt på Oslo S av min kjære far og bror før de kjørte meg hjem til Drammen. Sitter godt i soffaen og slapper av med et glass vann.


I morgen blir en utrooolig kjedelig dag! Veien fra Drammen til Berkåk er lang. Nærmere 8 timre lang! så det blir kanooon!


Dagens Tips om Arlanda:

Guacamole sandwichen på Arlandas Tax Free shop er helt konge ;)

måndag 6 april 2009

Og reisen går til.................

Yes, drar i morgen.
Kjenner adrenalinet og spenning som en smal streng i luften og ser ekstremt mye frem imot min ferd til trøndelag!
Jeg kommer til å komme med en del oppdateringer under uken så stay posted ;)
(om jeg finner et internett uttag da selvsagt)
Dagens tips om Stockholm:
Det beste utestedet på Stureplan tror jeg må være solidaritet. Bra klientell, bra musikk, fete lokaler og oppe til 5.
Fett Nice! :D

Under ser du et tidligere innlegg:
Tror nok det blir dårlig med Spania eller Londen eller noe som helst eksotisk i April..... Destinasjonen er 90% Trøndelag - nærmere bestemt Berkåk."Berkåk ligger i Rennebu Kommune og er et lite tettsted som man som regel dundrer igjennom på E6 når man er på vei til Trondheim. Årets begivenhet i Berkåk er Rennebumartnan som er en husflid messe med rundt 20 00. Min Bestemor bor sentralt i Granliveien bare et steinkast fra eldresenteret"
Altså ikke syden, men TRØNDELAG!

MEN tross alt er det jo nesten 3 år siden jeg var der oppe. Så det skulle bare mangle. Jeg har 1 bestemor, 1 oldemor, 1 tante, 2 fettere og 1 kusine
Dagens Tips om Stockholm:
The Wrestler helt ok film, veldig kult innhold. Men Mickey Rourke var ikke like bra som jeg hadde håpet på. Derfor terningskast 5




torsdag 2 april 2009

Fler tips til dørselgeren!



Når man så vel har kommet seg frem til døren og har rett RMI, man er målbevisst og er klar til å ringe på døren er dette viktig:
Klargjør kjapt for kunden hvorfor du er der! Vær bestemt og fokuser på målet (salg eller booke et møte). Aldri glem av hver dør er en ny mulighet.

Du drar pitchen din (du kan lese mer om pitch her) med passion og entusiasme. Husk er det er DIN tur (your time to shine ;) Det er deg selv du selger for og få en for inn hos kunden. Om du ikke klarer det så når du garantert ikke målet.
Når du har solgt deg selv godt inn hos kunden og dere starter å få en bra relasjon kan du gå videre til "neste steg"

Neste steg er at du skal ta kommandoen. Der er du selv som er sjef og styrer samtalen. Vær sikker på at kunden vil kjøpe eller vil ha et møte. Bli litt "satt ut" om du ikke får et selvsagt JA. Når du får nei skal du selvsagt komme med smarte, ikke for vanskelige argumenter. Og still selvsagt spørsmål. Jobb med kunden for å få frem hva den egentlige grunnen til han sier nei. For alt du vet er det bare en liten bagatell.

Neste steg. Book møte, om du skal booke møte er det selvsagt at han skal ha det senere på kvelden. Om ikke det passer skal du aldri booke møte lenger frem en 2 dager. Etter 2 dager har kunden blitt kald og du må kjøre innsalget og alt på nytt. Du må starte på 0…

Neste Steg er en interessevekker. Noe positivt du skyter inn for å holde kunden interessert, og en grunn for kunden å slippe deg inn igjen senere. Du "sementerer" møtet og du er helt sikker på at du kommer inn.

Jeg trodde Norge var ille...

Har jo skrevet en del meninger om hva jeg synes om det norske helsevesentet, men jeg må fakitsk inrømme at finnes værre!
Se på det her (artikkel i VG)
Sykepleier drepte med blekemiddel

onsdag 1 april 2009

Tips til dørselgeren

Om du er dørselger (noe jeg også har vært en gang) er nok dette det viktigste du skal fokusere på:
RMI
Rett Mental Instilling.

Dette har alt og si. Om du starter dagen med feil innstilling kan du være helt sikker på at du ikke får noe salg eller noe bra respons. Folk merker om du ikke liker det du gjør!

Før du ringer på neste dør må du være målbevist. Du må vite at kunden kommer til å slippe deg inn vite at kunden sier ja til et møte. Sjekk gjerne navnet på postkassa/døra for å holde det personlig.

Respekt er også en viktig nøkkelfaktor. Man kommer aldri inn under huden på noen med en respektløs fremtoning!

Så 3 ting dørselgeren kan fokusere på:
RMI - rett mental innstilling
Målbevissthet
Respekt

Om du tenker på dette her hver eneste gang du ringer på en dør så kommer du garantert til å selge og booke flere møter!

Dagens tips om Stockholm:
Fired Up på Dublinder i kveld. Kanskje man skulle tatt seg en tur?

Mira satt "kjerringa" på plass

20/2 - 2009:
Altså dette er heeelt sjukt!
(http://www.seher.no/805276/mira-craig-banket-opp-utro-kjaereste)

Tenk om det hadde vært motsatt lissom! Om det var Mira som hadde blitt banka opp? og Kjærsten hadde skrevet som henne:
"altså, men jenter må også ta konsekvensene av det de gjør"

Stakkars mann! håper han kommer seg ut før det er for sent!

1/4 - 2009:
I følge artikkelen i VG fremgår det at han føler at det ikke var noen bigg deal i det heletatt og at han fortjente det... Hva skal man si?
Tough Love?
http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=571099