torsdag 11 juni 2009

Menn over alle menn!

Menn over alle menn Espen Lie, har blitt anmeldt for 132 drap!

Men nå skal det jo sies at disse var i krig, da han var leiesoldat, så da synes vertfall jeg at omstendighetene er litt annerledes.
Og på den andre siden på ser jeg vil ikke noe mannlig over å drepe 2 barn under 18 år...

(Det skal selvsagt også sies at drapene ble tatt opp i 2005, da sa riksadvoktaten nei)

Hva synes dere om tiltalen?
Er omstendighetene helt annerledes når drapene har skjedd i krig?
Burde han bli tiltalt for dette?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Menn over alle menn er det dummeste jeg har hørt. Han er den største pingla jeg har vært bort i. Det er ved slike oppslag han har fått det rykte han har. Han har aldri drept noen i hverken fred eller krigstid. Latterlig å gi han slik status.

Anonym sa...

Hvordan kan du si han ikke har drept noen ? Har du vært med han kansje og sett det selv eller har du hørt det fra "noen "som var med han på tur.....
Og du sier han er ei pingle som du har vært borti??? slåss du med han da??(Da hadde du vært ødelagt)
Vi får vel høre på Espen når han sier dette intill fakta kan legges FREM!!!
Latterlig å legge frem injurier som dette.

Heia Espen.

Anonym sa...

"Da hadde du vært ødelagt"...? Selvfølgelig - mannen er svær som et hus. Jeg har møtt ham og vet det godt. Men HERREGUD for et lavt nivå du legger dette på. Hvor gammel er du, egentlig? 10-12?

Anonym sa...

Mann blandt menn...

Anonym sa...

Ingen tvil om at mannen er dytkig på " løse konflikter" men når statsadvokaten tok frem saken i 2005 så valgte de å la saken ligge da bevisbyrden sam situasjonen rundt det hele tilsa at det var forsvarlig.

Glenn k sa...

-Anonym sa...

- Menn over alle menn er det -dummeste jeg har hørt. Han er den -største pingla jeg har vært bort i. -Det er ved slike oppslag han har -fått det rykte han har. Han har -aldri drept noen i hverken fred -eller krigstid. Latterlig å gi han -slik status.

Du tar kanskje feil av gutten nedi gata, og DEN Espen Lie?
Jeg skjønner godt ut i fra dine uttalelser at du ikke har stått skulder til skulder med hverken Lie eller noen av de andre som var i f.eks Libanon i 1980 for å rydde vei for den Norske bataljonen som skulle komme.
Men det er kanskje ikke så rart, for du var vel neppe født på den tiden.

Du er vel kanskje så ung at du ikke har fått med deg den episoden hvor Hallik-Frank løsnet skudd mot Espen, på åpen gate, og ble frikjent for drapsforsøk med den begrunnelsen at "Dersom Lie hadde fått tak i ham, så hadde det vært stor fare for liv og helse".

MEnn over alle menn? Skal ikke akkurat påstå det, men at han er ei pingle? Nei.
Du får nok heller møte han, eller noen av hans venner, så kanskje du endrer oppfatning.
Mannen er faktisk ganske "tøff". Man blir kanskje litt hardbarket når man vokser opp i fosterhjem, og reiser ut i det norske forsvaret som 17 åring, tar befalsutdannelsen og havner som lagfører i et Libanon i krig allerede som 19 åring.

Så, anonym, sug på tommeltotten, og drøm videre.

PS! Neste gang du skal være kritisk, så vær i hvertfall så moden at du tør å poste under ditt eget navn fremfor å gjemme deg bak "anonym". Pingla!

Roy A sa...

oh, my!

Reaksjoner, like it!

til kommentar 1:
Menn over alle menn, er en tittel for å skape reaksjoner. Om du hadde lest hele innlegget... så hadde du også sett dette:
"jeg vil ikke noe mannlig over å drepe 2 barn under 18 år..."

Kommentar 5 og 6:
Takk for et saklige innlegg!

Morsomt å se at det vekker reaksjoner!

Herman von Salza sa...

Han i Arbeiderpartet burde holde kjeften sin.

Han og alle andre som har stemt for mer innvandring burde blitt dømt for å være medskylding drap og voldtekt og hva nå enn innvandrerer som kommer til landet foretar seg.

APe svin brenn i helvete dere kaster stein i glasshus.

Unknown sa...

Latterlige kommentarer her, og alle er selvølgelig fra anonyme 14 åringer som knappt har hår på tissen.
For det første: tror ikke Espen er spesielt opptatt av "hvor mange han har drept" og eventuell status av det. Vet at han heller ikke syntes det er "ok" med dem unge, men er du i situasjonen er det deg eller den...
Og så den fantastiske påstanden om at Espen er en pingle? Sier egentlig alt om deg og at du neppe er gammel nok til å vite hva du snakker om.

:) Torbjørn Iversen

Anonym sa...

Problemet til en mann av Espen Lie sitt kaliber, er at han som den alpha hannen han i sitt miljø fremstår som er nødt til å opprettholde sitt rykte som den tøffeste av de tøffe. En dag blir han som alle andre menn, gammel og svak, og da er det noen som vil ta han. Har truffet han, og mitt inntrykk av han er at han fremstod som en sympatisk og reflektert person. Desverre får yrkesvalget hans han til å fremstå som en gorilla med hjerne på størrelse med en peanøtt.

Anonym sa...

Hvorfor straffe Espen når Mullah Krekar, Talibanministeren, Rwandamorderene og de andre vennene til SV og AP får opphold her i landet nettopp for at de skal slippe straff i hjemlandet for adskillig værre ting?

Hvorfor får asylsøkere drepe, rane og voldta uten at de får straff? Her i Bergen er Nygårdsparken fulle av negre som selger narkotika mens de “søker asyl”. De får ustraffet holde på. Hvorfor? Fordi 80% av muslimene stemmer AP og SV, slik at de ønsker å få flest mulig av dem inn i landet?

Jeg driter i Espen Lie, ta de virkelige forbryteren her i landet først, så kan dere heller begynne å vurdere om Espen har gjort noe galt.

Heller 1000 som Espen en 1 pakistaner fra Young Guns. Espen har aldri drept noen i Norge!

Anonym sa...

😂😂😂

Anonym sa...

Prater piss du alle faller for en kule

Anonym sa...

For MENN har ikke behov opplyse om det!!!