måndag 27 april 2009

Oppskrift til Knut!

Dette er da en av de beste matrettene jeg kan lage. Jeg fikk denne oppskriften fra en tidligere spinning kunde i Drammen (Hans Oskar).

Dette er da pastasaus m. reker.

Man trenger:
4-6 fedd hvitløk
1-2 røde chilli
2 bokser hakkede tomater
2 bokser store reker/kreps
3/4 flaske tørr hvitvin
0,3 l kremfløte

Fremgangsmåte:
Del hvitløkene i lengderetningen og skær opp i tynne skiver. Del chillien og ta ut frøene. Finhakk både hvitløk og chilli. Begge svitsjes i litt olje i stekepanne (eller en vid kaserolle) til det er mykt. Tilsett 3/4 hvitvin (resten går til kokken ;) og kraften fra rekene. Dette skal kokes leeenge. Det skal bli tyktflytende og det skal komme store tykke bobler, gjerne samme konsistens som ketchup. Tilsett kremfløte og kok det ned til en kremaktig konsistens.
Tilsett reker rett før servering!

Serveres med pasta!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette ser jo helt sykt ut jo. Skal testes, takk. Höres, Knut